Aerobatics en de grens van de ruimte

Maak een exclusieve vlucht naar de rand van de ruimte met acrobatische manoeuvres in een MiG-29!

Russisch reisbureau Country of Tourism heeft samen met Sokol Airbase een uniek programma ontwikkeld dat bestaat uit vliegen naar de rand van de ruimte in combinatie met de ervaring van acrobatische manoeuvres in een MiG-29 straaljager .

Dit programma is ontwikkeld naar aanleiding van een ongekend aantal verzoeken van klanten, om in één avontuur te voldoen aan twee doelen - de stratosfeer bereiken (een hoogte van 21-23 km) en daarbij een unieke aerobatics ervaring hebben.

Deze acrobatische vlucht in een MiG-29 "Fulcrum" straaljager naar de grens van de ruimte, inclusief de vlucht-voorbereiding, duurt 3 uur, maar de herinneringen blijven u uw hele leven bij. U ziet de aarde vanuit deze enorme hoogte. U kunt zien dat er een sterk onderscheidende grens is tussen de blauwe lucht en de zwarte buitenkant van de ruimte. Voel de adrenaline rush als u met supersonische snelheid bij de rand van de ruimte komt!

De MiG-29 Fulcrum vlucht bevat tal van acrobatische manoeuvres die zullen worden uitgevoerd - van eenvoudige tot de meest geavanceerde. De moeilijkheidsgraad zal worden bepaald door de toestand van uw gezondheid. De manoeuvres bevatten onder andere een looping, Inverted Flight (ondersteboven), Hammer Head, Roll en een vlucht vlak boven de grond. Het vlucht programma duurt ongeveer 45-50 minuten.

De voorbereiding van de vlucht duurt ongeveer een half uur. Hierbij wordt het programma van de vlucht besproken met de piloot, wordt uw bloeddruk opgemeten en krijgt u een druk-pak, een helm en een zuurstof masker. Zodra dat geregeld is, wordt u naar het vliegveld gebracht voor uw vlucht. Bij het vliegtuig aangekomen, gaat u eerst samen met de piloot alle bewegende onderdelen en de lucht-oppervlakken controleren. Daarna stapt u in en zal uw piloot in detail uitleg geven over de functies van alle displays en instrumenten in de cockpit.

Na het bereiken van de maximale hoogte, zal de MiG-29 "Fulcrum" straaljager afdalen naar een hoogte van 5-6 km en zal de piloot beginnen met het uitvoeren van de acrobatische manoeuvres. U staat constant in contact met de piloot en kunt indien gewenst op ieder moment het programma of het type van de manoeuvres wijzigen. G-krachten kunnen variëren tussen 3G en 7G, afhankelijk van wat u wenst. Ook dit kunt u tijdens de vlucht aangeven.

Het "Aerobatics en de grens van de ruimte"-programma is een zeer populair en onvergetelijk avontuur. Het is een prachtige ervaring voor uzelf, maar ook mooi om cadeau te doen aan uw vrienden of zakelijke partners.

Het personeel van reisbureau Country of Tourism zal u begeleiden tijdens uw gehele verblijf in Rusland, met gids-tolken en chauffeurs, de beste testpiloten van Sokol Airbase en met de geweldige Russische gastvrijheid!

Er zijn twee soorten reizen:

  • Tour naar Nizjni Novgorod met een rondleiding in Moskou (5 dagen)
  • Rechtstreekse reis naar Nizjni Novgorod (3 dagen)

De reizen kunnen aangepast worden naar uw wensen en interesses. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om alleen de vlucht te boeken (geen meerdaagse reis). Of een vlucht met alleen aerobatics, zonder het bereiken van de ruimte-grens.

Vragen? Neem contact op.

PrijzenContact:
Arne Neuteboom
+31 6 5047 6048
arne@ruimte-vlucht-reizen.nl